Cine suntem ?

ANGELS MANNEQUINS, este o firma care se ocupa cu comercializarea manechinelor, a busturilor de coritorie si a sistemelor de decor de peste douazeci de ani. Un grup puternic motivat si inovativ care este intotdeauna in cautare de noi solutii. Sediul nostru se afla in inima Banatului, in orasul Timisoara.

Vanzarea manechinelor este numai partea finala a muncii noastre care de fapt incepe cu studierea trend-ului, al target-ului impus de moda momentului pentru a il traduce in forme capabile sa il reprezinte cat mai bine in vederea prezentarii articolelor de imbracaminte in vitrinele din toata lumea.

Firma dispune de o logistica cu o acoperire de peste 12.000 m2 care permite desfasurarea cat mai buna a tuturor activitatilor necesare, de la proiectare, la productia si vanzarea de manechine in toata lumea.

Team-ul este compus din sculptori, desenatori si proiectanti care realizeaza manechine, chiar si personalizate, din multiplele variante si tipuri. Fiecare manechin este testat si incercat inainte de pornirea productiei, astfel incat sa se poata remedia orice eventuala problema.

Firma este foarte atenta la respectarea timpilor de prelucrare si de livrare si la eficienta serviciului, tocmai pentru ca este constienta de importanta pe care o detin in sectorul vanzarii de manechine punctualitatea si precizia.

Cand stilul completeaza magazinul
– Echipa Amannequins

Descopera colectia 2011 in vanzare on-line in toata lumea cu livrari imediate si preturi dintre cele mai scazute pe piata mondiala: manechine barbat /femeie SFF1-SMH, manechine barbat /femeie EGGD, manechine barbat/ femeie PLANET, manechine barbat/ femeie SCOD, manechine barbat/ femeie STAR, manechine barbat/ femeie SCLPTD, manechine barbat/ femeie SUN, manechine barbat/ femeie HD-HU, manechine barbat/ femeie BUST CROITORIE, manechine barbat/ femeie/ copil PICIOARE-CAP, manechine barbat/ femeie/ copil PERUCI. Si intreaga colectie de manechine ,,copil nou-nascut”: BTU-BABY.B l’U-03,05,06.B-10-B90.